6/12/2022

Kerstinkopen doen met Scan & Go

Het is al bijna kerst! Als je dit jaar je kerstcadeaus bij myWorld inkoopt, profiteer je niet alleen van de beste aanbiedingen en leuke cadeau-ideeën van onze Partners, maar beloon je ook JEZELF na een dagje shoppen. Scoor de mooiste cadeaus voor je vrienden en familie en geniet zelf van Cashback en Shopping Points met onze nieuwe app-functie Scan & Go.

Shop cadeaus. Scan je bon. Ontvang Cashback.
Of je nu shopt voor je familie, je geliefde viervoeter of je vrienden: Met Scan & Go kun je na het shoppen bij lokale myWorld Partners je kassabon scannen en zo myWorld Benefits scoren. Klinkt eenvoudig? Dat is het ook! 


Zo werkt het:

Step 1: Open de myWorld App en ga naar Scan & Go
Step 2: Scan de bon
Step 3: Dien de bon in


Zo werkt het

Je aankoop bij myWorld is met succes geregistreerd en je kunt je Shopping Points onmiddellijk gebruiken. Je Cashback wordt verwerkt zodra je aankoop is afgerond en betaald, rekening houdend met de geldende retourtermijn en levertijden.


Belangrijke voorwaarden voor Scan & Go:
  • Zorg ervoor dat de GPS-tracking in de myWorld App of op je smartphone ingeschakeld is.
  • Als je niet meer bij de lokale myWorld Partner bent, kun je deze opzoeken in het zoekveld
  • Als je meer kassabonnen van één Partner wilt indienen, begin dan een nieuw Scan & Go-proces voor iedere bon.
  • In bepaalde gevallen kan je aankoop door onze Partner worden gecontroleerd. In dat geval vragen we je geduld te hebben, je Benefits zullen zo snel mogelijk beschikbaar zijn.

Download nu de nieuwste versie van de myWorld App


Nu downloaden
Nu downloaden


* De Benefits zijn afhankelijk van de gekochte producten en van de Partner. De informatie over de Benefits op deze website is daarom zonder garantie.