myWorld Belgium BVBA
Belgicastraat 7
1930 Zaventem
Kantooruren:
Maandag tot en met donderdag
9:00 uur – 17:00 uur
Vrijdag
9:00 uur - 14:00 uur

Heb je nog vragen?

myWorld voelt zich verantwoordelijk voor de gezondheid van medewerkers en de rest van de bevolking. Daarom volgen wij de richtlijnen van de federale overheid/FOD gezondheid en sluiten het myWorld kantoor om verdere verspreiding van het coronavirus te voorkomen. Onze medewerkers werken van thuis uit of zijn slechts in beperkte bezetting aanwezig op kantoor.

Wat betekent dit voor jou?

Dit betekent dat de telefoonlijnen tot nader order gesloten zullen zijn. We blijven echter wel bereikbaar via onze service e-mailadressenen en wanneer uw vraag meer uitleg behoeft, zullen wij contact met jou opnemen. Natuurlijk kun je gewoon online shoppen via de myWorld website en de Cashback App! Houd er rekening mee dat sommige webshops nog steeds te maken hebben met tijdelijke drukte en dat de bezorgtijd van jouw pakketje daarom iets langer kan zijn. Wanneer je wilt weten of je jouw Cashback Card kunt gebruiken bij een Cashback Partner op locatie, raden wij je aan om contact op te nemen met desbetreffende locatie. Wanneer jij € 10 aan Cashback hebt gespaard, zul jij donderdag netjes jouw Cashback op je bankrekening ontvangen!

Contactgegevens: myWorld e-mailadres: service.be@myworld.com

Deze situatie is ingrijpend voor iedereen en we vragen daarom om je begrip. Wij doen ons best om optimale service te blijven verlenen, het shopaanbod up-to-date te houden en jou de beste shopervaring te kunnen bieden.

Pas goed op jezelf en draag tegelijkertijd ook goed zorg voor het welzijn van anderen.

Het myWorld Team
;
* De shopvoordelen zijn afhankelijk van de gekochte producten en de Loyalty Partner. Alle informatie hierover op deze website is daarom zonder garantie.