22/02/2022

Geef je Cashback & je gezondheid een boost!

Het is lente: tijd om te sporten en aan je gezondheid te werken! De dagen worden weer langer, het wordt warmer en we kunnen weer lekker naar buiten om te bewegen en energie op te doen. Wil jij ook weer kunnen genieten van je favoriete sport en gezondheid een boost geven? Je vindt nu alles wat je nodig hebt op myWorld.com en bij onze Partners - en daarbovenop krijg je ook nog eens Cashback en Shopping Points!

Ben je op zoek naar de juiste kleiding, sportschoenen of wil je misschien een smartwatch met een fitness-tracker? Bij myWorld.com en onze Partners vind je alles wat je zoekt én profiteer je van Benefits. Je krijgt bij ons ook Cashback en Shopping Points voor gezonde maaltijden, ingrediënten voor smoothies en voedingssupplementen voor een extra boost van je immuunsysteem. Heb je tijdens het sporten behoefte aan wat entertainment? Bestel dan een muziekspeler of een nieuwe smartphone met een goede koptelefoon.

Dit voorjaar kan niet meer stuk! Bekijk nu de aanbiedingen op myWorld.com en die van de myWorld Partners zodat je heerlijk kunt genieten van het warme lenteweer. En dat je er ook nog eens Cashback en Shopping Points krijgt, maakt het allemaal extra leuk. Shop nu en beleef dit jaar een sportieve en gezonde lente.

Shop nu

* De Benefits zijn afhankelijk van de gekochte producten en van de Partner. De informatie over de Benefits op deze website is daarom zonder garantie.