2/12/2022

Cashback Deals: Wissel je Shopping Points in voor Cashback

Met de nieuwe Cashback Deals scoor je nóg meer voordeel. Want myWorld biedt niet alleen de beste Partners en unieke aanbiedingen, maar nu ook de nieuwe Cashback Deals. Hiermee zet je jouw Shopping Points om in echt geld.

Met onze gloednieuwe Cashback Deals is shoppen bij myWorld nu nog aantrekkelijker.

 
Cashback Deals

→Wat zijn de nieuwe Cashback Deals?
Met een Cashback Deal van een Partner kun je je Shopping Points inwisselen voor Cashback. Je ontvangt een hoger percentage Cashback en het aantal Shopping Points dat van je myWorld-account wordt afgetrokken is gelijk aan dit percentage. Bijvoorbeeld: Voor een aankoop van €100 ontvang je met een 20% Cashback Deal €20 Cashback en tegelijkertijd worden er 20 Shopping Points ingewisseld.

→Welke Cashback Deals zijn er beschikbaar?
Je kunt Cashback Deals gebruiken om te shoppen bij onze lokale Partners en bij onze online Partners. Hoe je ook shopt, er zijn altijd Cashback Deals voor je beschikbaar.

→Waar vind ik de Cashback Deals?
Alle Cashback Deals staan vermeld in onze myWorld App en op onze website www.myWorld.com in de zoekfunctie. Je herkent een actieve Cashback Deal aan de rode "Cashback Deal" aanduiding.

→Wat gebeurt er als ik niet genoeg Shopping Points heb?
Als je niet genoeg Shopping Points in je myWorld-account hebt, kun je de Cashback Deal helaas niet gebruiken. Je ontvangt dan het standaard bedrag aan Cashback en het standaard aantal Shopping Points voor je aankoop.

→Waar wacht je nog op?
Ontdek de nieuwe Cashback Deals.

* De Benefits zijn afhankelijk van de gekochte producten en van de Partner. De informatie over de Benefits op deze website is daarom zonder garantie.