Je Benefits bij Galaxus

  • 3% Cashback Deal* Nu 3% in plaats van 1% Cashback Geldig van 29/01/2024 tot 30/04/2024
  • * Met een Cashback Deal kun je je Shopping Points inwisselen in ruil voor meer Cashback. Daarvoor moet je voldoende Shopping Points in je myWorld-account hebben, die bij myWorld worden ingewisseld voor de Cashback Deal.Je Shopping Points worden dan automatisch van je myWorld-account afgetrokken.

  • Accepteert
    Online Shopping

Voorwaarden bij Galaxus

Voordelen zijn niet van toepassing op boeken, andere prijsgebonden artikelen, de aankoop van vouchers en creditcards, en nieuwe productuitgaven van Apple (producten gemarkeerd als "Nieuw").
Per persoon en gebruikersaccount wordt maximaal één iPhone en één MacBook vergoed (het model maakt niet uit). Let op dat aankopen via de Galaxus-app niet worden vergoed. Gebruik daarom de Galaxus-desktop- of mobiele website.
Aankopen worden alleen vergoed als ze zijn gedaan via http://www.galaxus.be met levering naar België. Bij deze Loyalty Partner wordt jouw voordeel gebaseerd op de netto waarde (excl. BTW) van jouw aankoop, aangezien dat de standaard is voor deze Loyalty Partner.

Over Galaxus

Met meer dan 1.000.000 producten en een steeds groeiend assortiment biedt Galaxus momenteel producten aan in de categorieën IT + Multimedia, Kantoor + Schrijfwaren, Thuis, Interieur, Speelgoed, Doe-het-zelf + Tuin, Schoonheid + Gezondheid en Erotiek. In de online winkel op www.galaxus.be kunnen klanten kwaliteitsproducten van toonaangevende merken vinden tegen consistente lage prijzen. Intelligente zoekfilters en gedetailleerde informatie helpen klanten om de juiste producten voor hen te vinden. Met twee magazijnen zorgt Galaxus voor korte levertijden door heel België.

Loyaltypartner-ID
589000988

Kun je jouw aankoop niet vinden bij Galaxus?

* De Benefits zijn afhankelijk van de gekochte producten en van de Partner. De informatie over de Benefits op deze website is daarom zonder garantie.