Je Benefits bij Temu

  • 20% Cashback Deal* Cashback Deal Nieuwe klant Nu 20% in plaats van 4,5% Cashback Geldig van 12/04/2024 tot 26/04/2024
  • 6% Cashback Deal* Cashback Deal Bestaande klant Nu 6% in plaats van 1% Cashback Geldig van 12/04/2024 tot 26/04/2024
  • * Met een Cashback Deal kun je je Shopping Points inwisselen in ruil voor meer Cashback. Daarvoor moet je voldoende Shopping Points in je myWorld-account hebben, die bij myWorld worden ingewisseld voor de Cashback Deal.Je Shopping Points worden dan automatisch van je myWorld-account afgetrokken.

  • Accepteert
    Online Shopping

Voorwaarden bij Temu

Als gevolg van Temu's verkoop validatie tijd, kan het 6 + maanden duren voor klanten om hun voordelen te ontvangen

Vanwege speciale voorwaarden bij Temu is de partner niet beschikbaar via de "myWorld-PlugIn". Aankopen bij Temu via de myWorld-website en de myWorld-app worden echter gewoon vergoed. Bij deze Loyalty Partner wordt jouw voordeel gebaseerd op de netto waarde (excl. BTW) van jouw aankoop, aangezien dat de standaard is voor deze Loyalty Partner.

Over Temu

Temu is een online marktplaats die consumenten verbindt met miljoenen verkopers, fabrikanten en merken over de hele wereld met de missie om hen in staat te stellen hun beste leven te leiden. Temu is toegewijd aan het aanbieden van de meest betaalbare kwaliteitsproducten om consumenten en verkopers in staat te stellen hun dromen waar te maken in een inclusieve omgeving.

Loyaltypartner-ID
589000987

Kun je jouw aankoop niet vinden bij Temu?

* De Benefits zijn afhankelijk van de gekochte producten en van de Partner. De informatie over de Benefits op deze website is daarom zonder garantie.