Je Benefits bij eBay

  • 0,5% Cashback + 5% Op jouw aankoopbedrag (netto)
  • Accepteert
    Online Shopping

Voorwaarden bij eBay

Houd rekening met het volgende: volgende boekingen worden NIET geaccepteerd voor deze partner; Winkelvoordelen worden alleen toegekend voor de aankoop van goederen, NIET voor de verkoop; Members ontvangen alleen Shopping Benefits tot een aankoopbedrag van 550 USD; Shopping Benefits worden alleen toegekend voor aankopen in de categorie Business & Industries, als het aankoopbedrag niet hoger is dan 225 USD; Shopping Benefits worden alleen toegekend voor aankopen in de categorie Auto's en onroerend goed, als het aankoopbedrag niet hoger is dan 100 USD. Bij deze Loyalty Partner wordt jouw voordeel gebaseerd op de netto waarde (excl. BTW) van jouw aankoop, aangezien dat de standaard is voor deze Loyalty Partner.

Over eBay

Koop en verkoop elektronica, auto's, kleding, verzamelobjecten en meer op eBay, 's werelds online marktplaats. Topmerken, lage prijzen & gratis verzending voor veel artikelen.

Loyaltypartner-ID
589000984

Kun je jouw aankoop niet vinden bij eBay?

* De Benefits zijn afhankelijk van de gekochte producten en van de Partner. De informatie over de Benefits op deze website is daarom zonder garantie.