Donnay BENL

Je Benefits bij Donnay BENL

  • 3,5% Cashback + 12% Op jouw aankoopbedrag (netto)
  • Accepteert
    Online Shopping

Voorwaarden bij Donnay BENL

Bij deze Loyalty Partner wordt jouw voordeel gebaseerd op de netto waarde (excl. BTW) van jouw aankoop, aangezien dat de standaard is voor deze Loyalty Partner.

Belangrijk!
Om er zeker van te zijn dat je aankoop goed wordt geregistreerd, moet je altijd van tevoren op de knop "Nu online shoppen" klikken om de gewenste online shop te openen. Aankopen kunnen alleen via de browserversie van de online winkel worden geregistreerd en niet via de desbetreffende app. Gebruik alleen kortingscodes die je via onze website hebt ontvangen. Zorg ervoor dat je browser de juiste cookie-instellingen heeft voordat je gaat shoppen. Alle andere belangrijke informatie over online shoppen vind je in de FAQ's.

Over Donnay BENL

Donnay staat vooral bekend als authentiek merk op het gebied van basics en sports. Veel van hun artikelen kunnen niet alleen gedragen worden tijdens het sporten maar ook in de vrije tijd. Hoeveel mensen komen er niet thuis van school of van het werk en kleden zich om in een comfortabele joggingbroek met bijpassend vest? Maar ook de shirts en shorts worden graag gedragen. Alle artikelen zijn in diverse uitvoeringen en kleuren beschikbaar.

Loyaltypartner-ID
589000883

Kun je jouw aankoop niet vinden bij Donnay BENL?

* De Benefits zijn afhankelijk van de gekochte producten en van de Partner. De informatie over de Benefits op deze website is daarom zonder garantie.