Donnay BENL

Cashback & Shopping Points bij Donnay BENL

  • 5% + 2 Op jouw aankoopbedrag (netto)
  • Je ontvangt Cashback en Shopping Points die proportioneel verdeeld worden vanaf de eerste cent. Het gespecificeerde aantal SP komt overeen met een aankoop van 100 EUR.
  • Accepteert Online Shopping

Voorwaarden bij Donnay BENL

Bij deze Loyalty Partner wordt jouw voordeel gebaseerd op de netto waarde (excl. BTW) van jouw aankoop, aangezien dat de standaard is voor deze Loyalty Partner.

Belangrijk!
Zorg er voordat u gaat winkelen voor, dat uw browser de correcte cookie-instellingen heeft. Alle overige informatie over het onderwerp onlineshoppen vindt u in onze FAQ !

Over Donnay BENL

Donnay staat vooral bekend als authentiek merk op het gebied van basics en sports. Veel van hun artikelen kunnen niet alleen gedragen worden tijdens het sporten maar ook in de vrije tijd. Hoeveel mensen komen er niet thuis van school of van het werk en kleden zich om in een comfortabele joggingbroek met bijpassend vest? Maar ook de shirts en shorts worden graag gedragen. Alle artikelen zijn in diverse uitvoeringen en kleuren beschikbaar.

Loyaltypartner-ID
589000883

Kun je jouw aankoop niet vinden bij Donnay BENL?

* De Benefits zijn afhankelijk van de gekochte producten en van de Partner. De informatie over de Benefits op deze website is daarom zonder garantie.