Orange BENL

Je Benefits bij Orange BENL

  • 9,1 EUR Cashback + 22,75 GoUnlimited
  • 6,82 EUR Cashback + 17,06 GoIntense
  • 5,91 EUR Cashback + 4,55 Standard
  • Accepteert
    Online Shopping

Voorwaarden bij Orange BENL

Houd er rekening mee dat de vergoeding alleen voor de eerste bestelling gegeven kan worden. Volgende maandelijkse bestellingen zullen niet vergoed worden.
De ledenvoordelen zijn van toepassing op de volgende producten: Standard: - Internet Everywhere 15 - Internet Everywhere 25 - Flybox 15 GB - FlyBox 150 GB - Tempo Giga - Tempo Easy - Go Light Go Intense: - GoPlus - GoIntense GoUnlimited: - Go Unlimited Bij deze Loyalty Partner wordt jouw voordeel gebaseerd op de netto waarde (excl. BTW) van jouw aankoop, aangezien dat de standaard is voor deze Loyalty Partner.

Over Orange BENL

Profiteer van de uitmuntende service van Orange! Met het meest uitgebreide 4G netwerk in België, de beste service én de aanbiedingen van Orange mag je dit niet missen. Ze bieden een ruim aanbod aan mobiele telefoon abonnementen, TV abonnementen, internet abonnementen, zakelijke abonnementen, mobiele telefoon toestellen en nog veel meer. 

 

 

Loyaltypartner-ID
589000879

Kun je jouw aankoop niet vinden bij Orange BENL?

* De Benefits zijn afhankelijk van de gekochte producten en van de Partner. De informatie over de Benefits op deze website is daarom zonder garantie.