Europ-Assistance

Je Benefits bij Europ-Assistance

  • 1% Cashback + 8% Op jouw aankoopbedrag (netto)
  • Accepteert
    Online Shopping

Voorwaarden bij Europ-Assistance

Bij deze Loyalty Partner wordt jouw voordeel gebaseerd op de netto waarde (excl. BTW) van jouw aankoop, aangezien dat de standaard is voor deze Loyalty Partner.

Belangrijk!
Om er zeker van te zijn dat je aankoop goed wordt geregistreerd, moet je altijd van tevoren op de knop "Nu online shoppen" klikken om de gewenste online shop te openen. Aankopen kunnen alleen via de browserversie van de online winkel worden geregistreerd en niet via de desbetreffende app. Gebruik alleen kortingscodes die je via onze website hebt ontvangen. Zorg ervoor dat je browser de juiste cookie-instellingen heeft voordat je gaat shoppen. Alle andere belangrijke informatie over online shoppen vind je in de FAQ's.

Over Europ-Assistance

Uw noden veranderen met de tijd. Vandaag wenst u voluit te genieten van uw persoonlijk leven en uw gezin. Plannen maken. U concentreren op hetgeen belangrijk is: uw gezondheid, uw woning, uw verplaatsingen en uw reizen. Omdat Europ Assistance dit begrepen heeft, hebben we de Care Services uitgevonden, een nieuwe generatie van gepersonaliseerde diensten die u niet alleen bijstaan in uw dagelijks leven maar ook in uitzonderlijke momenten.

Loyaltypartner-ID
589000867

Kun je jouw aankoop niet vinden bij Europ-Assistance?

* De Benefits zijn afhankelijk van de gekochte producten en van de Partner. De informatie over de Benefits op deze website is daarom zonder garantie.