Europ-Assistance

Cashback & Shopping Points bij Europ-Assistance

  • 1% + 1 Op jouw aankoopbedrag (netto)
  • Je ontvangt Cashback en Shopping Points die proportioneel verdeeld worden vanaf de eerste cent. Het gespecificeerde aantal SP komt overeen met een aankoop van 100 EUR.
  • Accepteert Online Shopping

Voorwaarden bij Europ-Assistance

Bij deze Loyalty Partner wordt jouw voordeel gebaseerd op de netto waarde (excl. BTW) van jouw aankoop, aangezien dat de standaard is voor deze Loyalty Partner.

Belangrijk!
Zorg er voordat u gaat winkelen voor, dat uw browser de correcte cookie-instellingen heeft. Alle overige informatie over het onderwerp onlineshoppen vindt u in onze FAQ !

Over Europ-Assistance

Uw noden veranderen met de tijd. Vandaag wenst u voluit te genieten van uw persoonlijk leven en uw gezin. Plannen maken. U concentreren op hetgeen belangrijk is: uw gezondheid, uw woning, uw verplaatsingen en uw reizen. Omdat Europ Assistance dit begrepen heeft, hebben we de Care Services uitgevonden, een nieuwe generatie van gepersonaliseerde diensten die u niet alleen bijstaan in uw dagelijks leven maar ook in uitzonderlijke momenten.

Loyaltypartner-ID
589000867

Kun je jouw aankoop niet vinden bij Europ-Assistance?

* De Benefits zijn afhankelijk van de gekochte producten en van de Partner. De informatie over de Benefits op deze website is daarom zonder garantie.