HEMA België

Je Benefits bij HEMA België

  • 1% Cashback + 5% Op jouw aankoop
  • Accepteert
    Online Shopping

Voorwaarden bij HEMA België

Let op: HEMA Fotoservice, HEMA Tickets en HEMA Verzekeringen zijn uitgesloten.

Belangrijk!
Om er zeker van te zijn dat je aankoop goed wordt geregistreerd, moet je altijd van tevoren op de knop "Nu online shoppen" klikken om de gewenste online shop te openen. Aankopen kunnen alleen via de browserversie van de online winkel worden geregistreerd en niet via de desbetreffende app. Gebruik alleen kortingscodes die je via onze website hebt ontvangen. Zorg ervoor dat je browser de juiste cookie-instellingen heeft voordat je gaat shoppen. Alle andere belangrijke informatie over online shoppen vind je in de FAQ's.

Over HEMA België

Sinds 1926 levert HEMA het bewijs: een beter, leuker en makkelijker leven hoeft niet duur te zijn. Loop onze winkels binnen en je merkt het meteen. Schap voor schap vind je er de beste artikelen voor elke dag: eigenwijs design, origineel, van goede kwaliteit én met een verrassend laag prijskaartje. Producten waar je blij van wordt, wat je budget ook is, voor iedereen. Omdat ze bijzonder zijn en toch zo gewoon. Een unieke combinatie die je in geen enkele andere winkel vindt. Dat maakt HEMA écht HEMA.

Loyaltypartner-ID
589000853

Kun je jouw aankoop niet vinden bij HEMA België?

* De Benefits zijn afhankelijk van de gekochte producten en van de Partner. De informatie over de Benefits op deze website is daarom zonder garantie.