Willy Naessens Zwembad.be

Je Benefits bij Willy Naessens Zwembad.be

  • 1% Cashback + 8% Op jouw aankoopbedrag (netto)
  • Accepteert
    Online Shopping

Voorwaarden bij Willy Naessens Zwembad.be

Bij deze Loyalty Partner wordt jouw voordeel gebaseerd op de netto waarde (excl. BTW) van jouw aankoop, aangezien dat de standaard is voor deze Loyalty Partner.

Belangrijk!
Om er zeker van te zijn dat je aankoop goed wordt geregistreerd, moet je altijd van tevoren op de knop "Nu online shoppen" klikken om de gewenste online shop te openen. Aankopen kunnen alleen via de browserversie van de online winkel worden geregistreerd en niet via de desbetreffende app. Gebruik alleen kortingscodes die je via onze website hebt ontvangen. Zorg ervoor dat je browser de juiste cookie-instellingen heeft voordat je gaat shoppen. Alle andere belangrijke informatie over online shoppen vind je in de FAQ's.

Over Willy Naessens Zwembad.be

Willy Naessens Zwembad.be is dé online webshop in België en Nederland voor het onderhoud van je zwembad. Al meer dan 50 jaar onderhoudt Willy Naessens Swimming Pools de zwembaden van zijn klanten.

Zwembad.be biedt bijgevolg enkel kwalitatieve producten aan tegen erg scherpe prijzen, omdat het weet welke producten een zwembadeigenaar moet gebruiken. Heb je een vraag over het onderhoud van je zwembad, dan helpen wij je met een gepast en snel antwoord.

Loyaltypartner-ID
589000848

Kun je jouw aankoop niet vinden bij Willy Naessens Zwembad.be?

* De Benefits zijn afhankelijk van de gekochte producten en van de Partner. De informatie over de Benefits op deze website is daarom zonder garantie.