TomTop.com

Je Benefits bij TomTop.com

  • 1,5% Cashback + 5% Op jouw aankoopbedrag (netto)
  • Accepteert
    Online Shopping

Voorwaarden bij TomTop.com

Bij deze Loyalty Partner wordt jouw voordeel gebaseerd op de netto waarde (excl. BTW) van jouw aankoop, aangezien dat de standaard is voor deze Loyalty Partner.

Belangrijk!
Om er zeker van te zijn dat je aankoop goed wordt geregistreerd, moet je altijd van tevoren op de knop "Nu online shoppen" klikken om de gewenste online shop te openen. Aankopen kunnen alleen via de browserversie van de online winkel worden geregistreerd en niet via de desbetreffende app. Gebruik alleen kortingscodes die je via onze website hebt ontvangen. Zorg ervoor dat je browser de juiste cookie-instellingen heeft voordat je gaat shoppen. Alle andere belangrijke informatie over online shoppen vind je in de FAQ's.

Over TomTop.com

TOMTOP.com is one of China’s leading e-commerce export site, providing high quality products with best price. With 70,000 items across more than 100 categories, they have served 400,000 people in over 170 countries around the world.

Loyaltypartner-ID
589000823

Kun je jouw aankoop niet vinden bij TomTop.com?

* De Benefits zijn afhankelijk van de gekochte producten en van de Partner. De informatie over de Benefits op deze website is daarom zonder garantie.