Shutterstock.com

Cashback & Shopping Points bij Shutterstock.com

  • 5% + 13 Op jouw aankoopbedrag (netto)
  • Je ontvangt Cashback en Shopping Points die proportioneel verdeeld worden vanaf de eerste cent. Het gespecificeerde aantal SP komt overeen met een aankoop van 100 EUR.
  • Accepteert Online Shopping

Voorwaarden bij Shutterstock.com

Bij deze Loyalty Partner wordt jouw voordeel gebaseerd op de netto waarde (excl. BTW) van jouw aankoop, aangezien dat de standaard is voor deze Loyalty Partner.

Belangrijk!
Zorg er voordat u gaat winkelen voor, dat uw browser de correcte cookie-instellingen heeft. Alle overige informatie over het onderwerp onlineshoppen vindt u in onze FAQ !

Over Shutterstock.com

Shutterstock.com biedt de beste kwaliteit, rechtenvrije stockafbeeldingen, foto‘s, vectoren, illustraties, videomateriaal, video en muziek voor bijna elke toepassing.

Van illustraties tot vectoren, Shutterstock staat voor je klaar wanneer je de perfecte stockafbeelding nodig hebt voor je website of blog. Het gigantische aanbod van stockvideomateriaal en -muzieknummers is de ideale keuze wanneer je de juiste sfeer moet zetten voor uw volgende korte of lange film.

Loyaltypartner-ID
589000804

Kun je jouw aankoop niet vinden bij Shutterstock.com?

* De Benefits zijn afhankelijk van de gekochte producten en van de Partner. De informatie over de Benefits op deze website is daarom zonder garantie.