Alibaba.com

Cashback & Shopping Points bij Alibaba.com

  • 2% + 1 Op jouw aankoopbedrag (netto)
  • Je ontvangt Cashback en Shopping Points die proportioneel verdeeld worden vanaf de eerste cent. Het gespecificeerde aantal SP komt overeen met een aankoop van 100 EUR.
  • Accepteert Online Shopping

Voorwaarden bij Alibaba.com

Bij deze Loyalty Partner is het niet mogelijk om achteraf de ledenvoordelen te boeken op niet geregistreerde aankopen. Controleer uw systeemconfiguratie vóór iedere aankoop.
Deze partner heeft een langere validatieperiode. Het is mogelijk dat de wachttijd voor uw cashback tot 365 dagen kan duren. Gelieve ons te excuseren voor dit ongemak. Bij deze Loyalty Partner wordt jouw voordeel gebaseerd op de netto waarde (excl. BTW) van jouw aankoop, aangezien dat de standaard is voor deze Loyalty Partner.

Belangrijk!
Zorg er voordat u gaat winkelen voor, dat uw browser de correcte cookie-instellingen heeft. Alle overige informatie over het onderwerp onlineshoppen vindt u in onze FAQ !

Over Alibaba.com

Alibaba.com is 's werelds grootste B2B wereldwijde handelsmarkt en de toonaangevende aanbieder van online marketingdiensten voor importeurs en exporteurs. 

Ze hebben tientallen miljoenen producten, waaronder consumentenelektronica, kleding, schoonheid en persoonlijke verzorging enz.

Loyaltypartner-ID
589000803

Kun je jouw aankoop niet vinden bij Alibaba.com?

* De Benefits zijn afhankelijk van de gekochte producten en van de Partner. De informatie over de Benefits op deze website is daarom zonder garantie.