Cashback & Shopping Points bij Kiwi.com

  • 1% + 1 Op jouw aankoopbedrag (netto)
  • Je ontvangt Cashback en Shopping Points die proportioneel verdeeld worden vanaf de eerste cent. Het gespecificeerde aantal SP komt overeen met een aankoop van 100 EUR.
  • Accepteert Online Shopping

Voorwaarden bij Kiwi.com

Bij deze Loyalty Partner wordt jouw voordeel gebaseerd op de netto waarde (excl. BTW) van jouw aankoop, aangezien dat de standaard is voor deze Loyalty Partner.

Belangrijk!
Zorg er voordat u gaat winkelen voor, dat uw browser de correcte cookie-instellingen heeft. Alle overige informatie over het onderwerp onlineshoppen vindt u in onze FAQ !

Over Kiwi.com

Kiwi.com is een bedrijf dat de reisindustrie verandert!

Ze zijn de pioniers in virtuele interlining en met hun unieke algoritme kunnen ze miljoenen vluchtcombinaties creëren. Bovendien helpt hun gebruikersvriendelijk website hun klanten verschillende parameters aan te passen en de vluchtcombinatie te vinden die speciaal voor hen is gecreëerd. Met een uitgebreide database van low-cost vluchten en traditionele luchtvaartmaatschappijen, interactieve kaart en gegarandeerde aankomst, schiet de gebruikerservaring omhoog naar een ander niveau.

Loyaltypartner-ID
589000774

Kun je jouw aankoop niet vinden bij Kiwi.com?

* De Benefits zijn afhankelijk van de gekochte producten en van de Partner. De informatie over de Benefits op deze website is daarom zonder garantie.