Je Benefits bij SHEIN

  • 11% Cashback Deal* voor uw aankoop via desktop als nieuwe Shein-klant Nu 11% in plaats van 5% Cashback Geldig van 4/03/2024 tot 30/04/2024
  • 0,4% Cashback + 12% voor uw aankoop via desktop als bestaande Shein-klant
  • * Met een Cashback Deal kun je je Shopping Points inwisselen in ruil voor meer Cashback. Daarvoor moet je voldoende Shopping Points in je myWorld-account hebben, die bij myWorld worden ingewisseld voor de Cashback Deal.Je Shopping Points worden dan automatisch van je myWorld-account afgetrokken.

  • Accepteert
    Online Shopping

Voorwaarden bij SHEIN

Transactieaanvragen zijn niet van toepassing op deze verkoper.
Let op: er worden geen voordelen toegekend voor aankopen via de SHEIN app. Bij deze Loyalty Partner wordt jouw voordeel gebaseerd op de netto waarde (excl. BTW) van jouw aankoop, aangezien dat de standaard is voor deze Loyalty Partner.

Over SHEIN

SHEIN is trots op het aanbieden van trendy stijlen voor zowel jonge vrouwen als tieners, die niet duur zijn. SHEIN houdt vast aan het concept dat "iedereen kan genieten van de schoonheid van mode". SHEIN blijft op de hoogte van de laatste modetrends uit de hele wereld en brengt deze stijlen snel op de markt.

Dus of je nu op zoek bent naar bohojurken en grafische tees of blouses met patronen en chique zwemkleding, SHEIN is de ultieme one-stop-shop voor de moderne maar economische fashionista. Het doel is om direct stijlvolle kwaliteitsproducten tegen aantrekkelijke prijzen aan te bieden aan elke gebruiker ter wereld.

Loyaltypartner-ID
589000768

Kun je jouw aankoop niet vinden bij SHEIN?

* De Benefits zijn afhankelijk van de gekochte producten en van de Partner. De informatie over de Benefits op deze website is daarom zonder garantie.