Watch2day.nl

Cashback & Shopping Points bij Watch2day.nl

  • 1% + 1 Op jouw aankoopbedrag (netto)
  • Je ontvangt Cashback en Shopping Points die proportioneel verdeeld worden vanaf de eerste cent. Het gespecificeerde aantal SP komt overeen met een aankoop van 100 EUR.
  • Accepteert Online Shopping

Voorwaarden bij Watch2day.nl

Bij deze Loyalty Partner wordt jouw voordeel gebaseerd op de netto waarde (excl. BTW) van jouw aankoop, aangezien dat de standaard is voor deze Loyalty Partner.

Belangrijk!
Zorg er voordat u gaat winkelen voor, dat uw browser de correcte cookie-instellingen heeft. Alle overige informatie over het onderwerp onlineshoppen vindt u in onze FAQ !

Over Watch2day.nl

Op Watch2Day.nl vind je de mooiste goedkope horloges. In de webshop vind je horloges van allerlei grote merken, waaronder Casio en Armani. Kortom veel populaire merken die veel gedragen worden. Doorgaans betaal je voor een mooi horloge erg veel geld, maar dit hoeft niet per se. In de webshop vind je namelijk de meest aantrekkelijke horloge deals. Veel horloges zijn hier wel meer dan 50% goedkoper dan in de gemiddelde winkel. Je bespaart dus gigantisch veel geld als je jouw horloge bij Watch2Day bestelt.

Loyaltypartner-ID
589000753

Kun je jouw aankoop niet vinden bij Watch2day.nl?

* De Benefits zijn afhankelijk van de gekochte producten en van de Partner. De informatie over de Benefits op deze website is daarom zonder garantie.