EasyRentCars.com

Je Benefits bij EasyRentCars.com

  • 1% Cashback + 8% Op jouw aankoopbedrag (netto)
  • Accepteert
    Online Shopping

Voorwaarden bij EasyRentCars.com

Bij deze Loyalty Partner wordt jouw voordeel gebaseerd op de netto waarde (excl. BTW) van jouw aankoop, aangezien dat de standaard is voor deze Loyalty Partner.

Belangrijk!
Om er zeker van te zijn dat je aankoop goed wordt geregistreerd, moet je altijd van tevoren op de knop "Nu online shoppen" klikken om de gewenste online shop te openen. Aankopen kunnen alleen via de browserversie van de online winkel worden geregistreerd en niet via de desbetreffende app. Gebruik alleen kortingscodes die je via onze website hebt ontvangen. Zorg ervoor dat je browser de juiste cookie-instellingen heeft voordat je gaat shoppen. Alle andere belangrijke informatie over online shoppen vind je in de FAQ's.

Over EasyRentCars.com

EasyRentCars.com is dedicated to making car hire online as easy as possible. They are experienced car hire specialists providing online services for car hire at over 200 countries, covering 100,000+ locations worldwide.

Loyaltypartner-ID
589000733

Kun je jouw aankoop niet vinden bij EasyRentCars.com?

* De Benefits zijn afhankelijk van de gekochte producten en van de Partner. De informatie over de Benefits op deze website is daarom zonder garantie.