Je Benefits bij i-Run.be

  • 1,5% Cashback + 12% Op jouw aankoopbedrag (netto)
  • Accepteert
    Online Shopping

Voorwaarden bij i-Run.be

Bij deze Loyalty Partner wordt jouw voordeel gebaseerd op de netto waarde (excl. BTW) van jouw aankoop, aangezien dat de standaard is voor deze Loyalty Partner.

Belangrijk!
Om er zeker van te zijn dat je aankoop goed wordt geregistreerd, moet je altijd van tevoren op de knop "Nu online shoppen" klikken om de gewenste online shop te openen. Aankopen kunnen alleen via de browserversie van de online winkel worden geregistreerd en niet via de desbetreffende app. Gebruik alleen kortingscodes die je via onze website hebt ontvangen. Zorg ervoor dat je browser de juiste cookie-instellingen heeft voordat je gaat shoppen. Alle andere belangrijke informatie over online shoppen vind je in de FAQ's.

Over i-Run.be

Leader français de la vente en ligne de matériel de running, i-Run.be bénéficie d'une notoriété inégalée au près des runners.

Avec plus de 10 000 références, i-Run.be propose l'un des plus vaste choix en matière de chaussures, vêtements, accessoires et diététique dédié aux secteurs du running, trail et fitness en Belgique !

Loyaltypartner-ID
589000715

Kun je jouw aankoop niet vinden bij i-Run.be?

* De Benefits zijn afhankelijk van de gekochte producten en van de Partner. De informatie over de Benefits op deze website is daarom zonder garantie.