Linvosges.com

Je Benefits bij Linvosges.com

  • 1,5% Cashback + 8% Op jouw aankoopbedrag (netto)
  • Accepteert
    Online Shopping

Voorwaarden bij Linvosges.com

Bij deze Loyalty Partner wordt jouw voordeel gebaseerd op de netto waarde (excl. BTW) van jouw aankoop, aangezien dat de standaard is voor deze Loyalty Partner.

Belangrijk!
Om er zeker van te zijn dat je aankoop goed wordt geregistreerd, moet je altijd van tevoren op de knop "Nu online shoppen" klikken om de gewenste online shop te openen. Aankopen kunnen alleen via de browserversie van de online winkel worden geregistreerd en niet via de desbetreffende app. Gebruik alleen kortingscodes die je via onze website hebt ontvangen. Zorg ervoor dat je browser de juiste cookie-instellingen heeft voordat je gaat shoppen. Alle andere belangrijke informatie over online shoppen vind je in de FAQ's.

Over Linvosges.com

Depuis 1923, Linvosges crée des collections alliant la beauté des tissus utilisés et des finitions très soignées, et ce, afin de vous proposer du linge de lit, du linge de toilette et du linge de table répondant toujours à vos attentes : un linge de maison qui vous ressemble et s’adapte à vos envies.

Loyaltypartner-ID
589000707

Kun je jouw aankoop niet vinden bij Linvosges.com?

* De Benefits zijn afhankelijk van de gekochte producten en van de Partner. De informatie over de Benefits op deze website is daarom zonder garantie.