Hotel.info

Je Benefits bij Hotel.info

  • 1% Cashback + 6% Op jouw aankoopbedrag (netto)
  • Accepteert
    Online Shopping

Voorwaarden bij Hotel.info

Bij deze Loyalty Partner wordt jouw voordeel gebaseerd op de netto waarde (excl. BTW) van jouw aankoop, aangezien dat de standaard is voor deze Loyalty Partner.

Over Hotel.info

Vind het perfecte hotel, met een keuze uit 300.000 hotels over de hele wereld. Of het nu gaat om zaken of ontspanning, op HOTEL INFO vindt u het juiste hotel voor uw bestemming. Ruim 2 miljoen hotelbeoordelingen door gasten helpen u bij het vergelijken van hotels. Dat betekent dat u altijd het beste hotel kunt vinden en de beste kamer of het beste appartement kunt boeken.

Ongeacht of het om een spahotel gaat, een conferentiehotel, zakenhotel, familiehotel, stadshotel of een aparthotel, HOTEL INFO biedt intuïtieve geavanceerde zoekmogelijkheden voor hotels. Gebruik de talloze filteropties om uw resultaten te tonen op prijs, hotelbeoordeling of -type, hotel- of kamerfaciliteiten, services en nog veel meer. En profiteer van een prijsgarantie met onze geldterugbelofte! Ze laten u altijd de voordeligste hotelaanbiedingen zien, helemaal gratis. U kunt ook tot 50% besparen met hun nieuwe dagelijkse deals of ons Business Tariff toepassen om 30% te besparen. Dat betekent dat u altijd waar voor uw geld krijgt bij uw reis. U kunt onze hotelvouchers inwisselen bij ruim 40.000 hotels in heel Europa.

Loyaltypartner-ID
589000705

Kun je jouw aankoop niet vinden bij Hotel.info?

* De Benefits zijn afhankelijk van de gekochte producten en van de Partner. De informatie over de Benefits op deze website is daarom zonder garantie.