Traveltalktours.com

Je Benefits bij Traveltalktours.com

  • 2% Cashback + 6% Op jouw aankoopbedrag (netto)
  • Accepteert
    Online Shopping

Voorwaarden bij Traveltalktours.com

Bij deze Loyalty Partner wordt jouw voordeel gebaseerd op de netto waarde (excl. BTW) van jouw aankoop, aangezien dat de standaard is voor deze Loyalty Partner.

Over Traveltalktours.com

Omdat ze zelf fanatieke reizigers zijn, weten ze wat essentieel is om die perfecte reis te creëren en hebben ze geprobeerd al deze elementen te combineren in al hun reizen, van exotische bestemmingen zoals Egypte, Marokko, Turkije en Jordanië of Rusland, tot de zon en zee van Griekenland en Kroatië, of hun festivaltours zoals La Tomatina, Anzac en het Oktoberfest. Met hun fascinerende bestemmingen, enthousiaste en ervaren gidsen, zoals mensen waarmee u reist, premium accommodatie en reizen - om nog te zwijgen van hun concurrerende prijzen; denken ze dat ze alle vakjes hebben aangevinkt om die unieke en authentieke reiservaring te creëren. Travel Talk-gasten zijn niet alleen toeristen, maar ook reizigers die op een van hun tours deelnemen om erachter te komen wat het verschil maakt en is.

Loyaltypartner-ID
589000702

Kun je jouw aankoop niet vinden bij Traveltalktours.com?

* De Benefits zijn afhankelijk van de gekochte producten en van de Partner. De informatie over de Benefits op deze website is daarom zonder garantie.