Fotogeschenk.be

Je Benefits bij Fotogeschenk.be

  • 1% Cashback + 8% Op jouw aankoopbedrag (netto)
  • Accepteert
    Online Shopping

Voorwaarden bij Fotogeschenk.be

Bij deze Loyalty Partner wordt jouw voordeel gebaseerd op de netto waarde (excl. BTW) van jouw aankoop, aangezien dat de standaard is voor deze Loyalty Partner.

Over Fotogeschenk.be

Fotogeschenk.be is specialist in topkwaliteit fotoproducten, zoals foto’s op canvas, tuinposters en posters. Voor foto op canvas en tuinposter is Fotogeschenk één van de oudste aanbieders. Maar het assortiment bevat ook luxe producten zoals foto op aluminium, foto op plexiglas, foto op forex, foto verlijmd achter acrylaat, maar ook grootformaat printen van plexiglas, canvas, aluminium en tuinposters tot 200x400cm. Daarnaast is maatwerk voor alle producten mogelijk tot op de millimeter nauwkeurig. 

Alle fotoproducten kunnen eenvoudig en snel via de site worden besteld. iDeal en Paypal zorgen voor betaalgemak. De snelle levering – binnen 3 dagen is voor bijna alle producten mogelijk – wordt hooggewaardeerd. Voor de meeste producten is zelfs spoedverzending binnen één werkdag mogelijk.

Loyaltypartner-ID
589000688

Kun je jouw aankoop niet vinden bij Fotogeschenk.be?

* De Benefits zijn afhankelijk van de gekochte producten en van de Partner. De informatie over de Benefits op deze website is daarom zonder garantie.