Tiqets.com

Je Benefits bij Tiqets.com

  • 1% Cashback + 8% Op jouw aankoopbedrag (netto)
  • Accepteert
    Online Shopping

Voorwaarden bij Tiqets.com

Bij deze Loyalty Partner wordt jouw voordeel gebaseerd op de netto waarde (excl. BTW) van jouw aankoop, aangezien dat de standaard is voor deze Loyalty Partner.

Belangrijk!
Om er zeker van te zijn dat je aankoop goed wordt geregistreerd, moet je altijd van tevoren op de knop "Nu online shoppen" klikken om de gewenste online shop te openen. Aankopen kunnen alleen via de browserversie van de online winkel worden geregistreerd en niet via de desbetreffende app. Gebruik alleen kortingscodes die je via onze website hebt ontvangen. Zorg ervoor dat je browser de juiste cookie-instellingen heeft voordat je gaat shoppen. Alle andere belangrijke informatie over online shoppen vind je in de FAQ's.

Over Tiqets.com

Tickets voor cultuur en entertainment op je smartphone. Direct naar binnen, zonder te printen!

Hun missie is om cultuur toegankelijker te maken. Tiqets doet dit door mensen te helpen bij het ontdekken en omarmen van culturele ervaringen. Ze bouwen elke dag aan 's werelds grootste en meest efficiënte samengestelde marktplaats voor toegangstickets.

Loyaltypartner-ID
589000680

Kun je jouw aankoop niet vinden bij Tiqets.com?

* De Benefits zijn afhankelijk van de gekochte producten en van de Partner. De informatie over de Benefits op deze website is daarom zonder garantie.