Podobrace.nl

Cashback & Shopping Points bij Podobrace.nl

  • 3% + 2,5 Op jouw aankoopbedrag (netto)
  • Je ontvangt Cashback en Shopping Points die proportioneel verdeeld worden vanaf de eerste cent. Het gespecificeerde aantal SP komt overeen met een aankoop van 100 EUR.
  • Accepteert Online Shopping

Voorwaarden bij Podobrace.nl

Bij deze Loyalty Partner wordt jouw voordeel gebaseerd op de netto waarde (excl. BTW) van jouw aankoop, aangezien dat de standaard is voor deze Loyalty Partner.

Belangrijk!
Zorg er voordat u gaat winkelen voor, dat uw browser de correcte cookie-instellingen heeft. Alle overige informatie over het onderwerp onlineshoppen vindt u in onze FAQ !

Over Podobrace.nl

Podobrace is een verzameling van Therapeuten die nog steeds geloven in het helpen van mensen, waarbij de klant altijd voorop staat. Podobrace is namelijk ontstaan uit het feit dat ze voor hun eigen patiënten nooit een site konden vinden waar ze gemakkelijk producten konden bestellen, om zo hun patiënten optimaal te kunnen helpen met producten met de beste prijs / kwaliteits verhouding.

En zo ontstond Podobrace, een website en webshop waar mensen gratis advies kunnen krijgen van een Fysio-, Manueel-, Podoposturaal therapeut, Ergotherapeut of Sportpodoloog (die ook allemaal aangesloten zijn bij genootschappen als bijv. de Fysiotherepeut, Omni Podo Genootschap en Stichting Loop) om zo het beste product te verkrijgen voor hun klachten.

Loyaltypartner-ID
589000676

Kun je jouw aankoop niet vinden bij Podobrace.nl?

* De Benefits zijn afhankelijk van de gekochte producten en van de Partner. De informatie over de Benefits op deze website is daarom zonder garantie.