Podobrace.nl

Je Benefits bij Podobrace.nl

  • 2,5% Cashback + 8% Op jouw aankoopbedrag (netto)
  • Accepteert
    Online Shopping

Voorwaarden bij Podobrace.nl

Bij deze Loyalty Partner wordt jouw voordeel gebaseerd op de netto waarde (excl. BTW) van jouw aankoop, aangezien dat de standaard is voor deze Loyalty Partner.

Over Podobrace.nl

Podobrace is een verzameling van Therapeuten die nog steeds geloven in het helpen van mensen, waarbij de klant altijd voorop staat. Podobrace is namelijk ontstaan uit het feit dat ze voor hun eigen patiënten nooit een site konden vinden waar ze gemakkelijk producten konden bestellen, om zo hun patiënten optimaal te kunnen helpen met producten met de beste prijs / kwaliteits verhouding.

En zo ontstond Podobrace, een website en webshop waar mensen gratis advies kunnen krijgen van een Fysio-, Manueel-, Podoposturaal therapeut, Ergotherapeut of Sportpodoloog (die ook allemaal aangesloten zijn bij genootschappen als bijv. de Fysiotherepeut, Omni Podo Genootschap en Stichting Loop) om zo het beste product te verkrijgen voor hun klachten.

Loyaltypartner-ID
589000676

Kun je jouw aankoop niet vinden bij Podobrace.nl?

* De Benefits zijn afhankelijk van de gekochte producten en van de Partner. De informatie over de Benefits op deze website is daarom zonder garantie.