Pinkorblue.com

Cashback & Shopping Points bij Pinkorblue.com

  • 3% + 1 Op jouw aankoopbedrag (netto)
  • Je ontvangt Cashback en Shopping Points die proportioneel verdeeld worden vanaf de eerste cent. Het gespecificeerde aantal SP komt overeen met een aankoop van 100 EUR.
  • Accepteert Online Shopping

Voorwaarden bij Pinkorblue.com

Bij deze Loyalty Partner wordt jouw voordeel gebaseerd op de netto waarde (excl. BTW) van jouw aankoop, aangezien dat de standaard is voor deze Loyalty Partner.

Belangrijk!
Zorg er voordat u gaat winkelen voor, dat uw browser de correcte cookie-instellingen heeft. Alle overige informatie over het onderwerp onlineshoppen vindt u in onze FAQ !

Over Pinkorblue.com

Pinkorblue.be is de online vakspecialist op het gebied van baby-, peuter- en kinderproducten. Aangezien ze tot één van de grootste online baby shops in Duitsland behoren, brengen ze veel ervaring en een snel groeiend assortiment met hun mee. In hun brede assortiment vind je onder andere: ens, speelgoed, babyfoons, luiers, schoolproducten, mode voor de kleine, maar ook voor de mama. Naast de vele A-merken, bieden zij ook hun voordelig eigen pinkorblue producten aan; van rompertjes tot draagzakken en zelfs hun eigen buggy’s!

Loyaltypartner-ID
589000665

Kun je jouw aankoop niet vinden bij Pinkorblue.com?

* De Benefits zijn afhankelijk van de gekochte producten en van de Partner. De informatie over de Benefits op deze website is daarom zonder garantie.