Tirendo.be

Je Benefits bij Tirendo.be

  • 1% Cashback + 8% Op jouw aankoopbedrag (netto)
  • Accepteert
    Online Shopping

Voorwaarden bij Tirendo.be

Bij deze Loyalty Partner wordt jouw voordeel gebaseerd op de netto waarde (excl. BTW) van jouw aankoop, aangezien dat de standaard is voor deze Loyalty Partner.

Belangrijk!
Om er zeker van te zijn dat je aankoop goed wordt geregistreerd, moet je altijd van tevoren op de knop "Nu online shoppen" klikken om de gewenste online shop te openen. Aankopen kunnen alleen via de browserversie van de online winkel worden geregistreerd en niet via de desbetreffende app. Gebruik alleen kortingscodes die je via onze website hebt ontvangen. Zorg ervoor dat je browser de juiste cookie-instellingen heeft voordat je gaat shoppen. Alle andere belangrijke informatie over online shoppen vind je in de FAQ's.

Over Tirendo.be

Tirendo's topassortiment aan banden bestaat uit meer dan 20.000 producten, waaronder bekende premium merken en betaalbare kwaliteitsbanden en velgen.

Een breed Europees netwerk van bandengroothandelaars maakt het voor hen mogelijk om banden voor aantrekkelijke prijzen aan te bieden. Uitstekende logistiek en betrouwbaarheid zorgen er voor dat het mogelijk is om de klant te voorzien van diverse banden naar keuze. 

Loyaltypartner-ID
589000616

Kun je jouw aankoop niet vinden bij Tirendo.be?

* De Benefits zijn afhankelijk van de gekochte producten en van de Partner. De informatie over de Benefits op deze website is daarom zonder garantie.