Tirendo.be

Cashback & Shopping Points bij Tirendo.be

  • 1% + 1 Op jouw aankoopbedrag (netto)
  • Je ontvangt Cashback en Shopping Points die proportioneel verdeeld worden vanaf de eerste cent. Het gespecificeerde aantal SP komt overeen met een aankoop van 100 EUR.
  • Accepteert Online Shopping

Voorwaarden bij Tirendo.be

Bij deze Loyalty Partner wordt jouw voordeel gebaseerd op de netto waarde (excl. BTW) van jouw aankoop, aangezien dat de standaard is voor deze Loyalty Partner.

Belangrijk!
Zorg er voordat u gaat winkelen voor, dat uw browser de correcte cookie-instellingen heeft. Alle overige informatie over het onderwerp onlineshoppen vindt u in onze FAQ !

Over Tirendo.be

Tirendo's topassortiment aan banden bestaat uit meer dan 20.000 producten, waaronder bekende premium merken en betaalbare kwaliteitsbanden en velgen.

Een breed Europees netwerk van bandengroothandelaars maakt het voor hen mogelijk om banden voor aantrekkelijke prijzen aan te bieden. Uitstekende logistiek en betrouwbaarheid zorgen er voor dat het mogelijk is om de klant te voorzien van diverse banden naar keuze. 

Loyaltypartner-ID
589000616

Kun je jouw aankoop niet vinden bij Tirendo.be?

* De Benefits zijn afhankelijk van de gekochte producten en van de Partner. De informatie over de Benefits op deze website is daarom zonder garantie.