Tennis-point.be

Cashback & Shopping Points bij Tennis-point.be

  • 2% + 1 Op jouw aankoopbedrag (netto)
  • Je ontvangt Cashback en Shopping Points die proportioneel verdeeld worden vanaf de eerste cent. Het gespecificeerde aantal SP komt overeen met een aankoop van 100 EUR.
  • Accepteert Online Shopping

Voorwaarden bij Tennis-point.be

Bij deze Loyalty Partner wordt jouw voordeel gebaseerd op de netto waarde (excl. BTW) van jouw aankoop, aangezien dat de standaard is voor deze Loyalty Partner.

Belangrijk!
Zorg er voordat u gaat winkelen voor, dat uw browser de correcte cookie-instellingen heeft. Alle overige informatie over het onderwerp onlineshoppen vindt u in onze FAQ !

Over Tennis-point.be

Tennis-Point biedt alles wat met de tennissport te maken heeft. Van de adidas tennisschoen tot de Yonex Poly Tour Pro tennissnaar, u vindt het er allemaal.

Tennispoint.be biedt een grote keuze aan tennisuitrusting, zorgt voor bliksemsnelle verzending, heeft een besteprijsgarantie en 100 dagen retourrecht. Tennis-Point voert meer dan 20.000 producten van meer dan 100 merken.

Loyaltypartner-ID
589000614

Kun je jouw aankoop niet vinden bij Tennis-point.be?

* De Benefits zijn afhankelijk van de gekochte producten en van de Partner. De informatie over de Benefits op deze website is daarom zonder garantie.