Interhome.be

Cashback & Shopping Points bij Interhome.be

  • 4% + 1 Op jouw aankoopbedrag (netto)
  • Je ontvangt Cashback en Shopping Points die proportioneel verdeeld worden vanaf de eerste cent. Het gespecificeerde aantal SP komt overeen met een aankoop van 100 EUR.
  • Accepteert Online Shopping

Voorwaarden bij Interhome.be

Bij deze Loyalty Partner wordt jouw voordeel gebaseerd op de netto waarde (excl. BTW) van jouw aankoop, aangezien dat de standaard is voor deze Loyalty Partner.

Belangrijk!
Zorg er voordat u gaat winkelen voor, dat uw browser de correcte cookie-instellingen heeft. Alle overige informatie over het onderwerp onlineshoppen vindt u in onze FAQ !

Over Interhome.be

Interhome.be biedt ruim 33.000 vakantiewoningen en appartementen aan in meer dan 32 landen. Of u nu op zoek bent naar een villa met zwembad voor de zomervakantie of een gezellig chalet aan de piste voor de wintersportvakantie, een stadsappartement voor een citytrip in het voorjaar of toch liever een accommodatie dicht bij huis voor de volgende vakantie, bij Interhome bent u altijd aan het juiste adres. 


Interhome.be zorgt er voor dat uw vakantieverblijf niet alleen heel plezierig, maar ook nog eens heel betaalbaar is.

Loyaltypartner-ID
589000597

Kun je jouw aankoop niet vinden bij Interhome.be?

* De Benefits zijn afhankelijk van de gekochte producten en van de Partner. De informatie over de Benefits op deze website is daarom zonder garantie.