Holidaysuites.be

Je Benefits bij Holidaysuites.be

  • 2% Cashback + 6% Op jouw aankoopbedrag (netto)
  • Accepteert
    Online Shopping

Voorwaarden bij Holidaysuites.be

Bij deze Loyalty Partner wordt jouw voordeel gebaseerd op de netto waarde (excl. BTW) van jouw aankoop, aangezien dat de standaard is voor deze Loyalty Partner.

Over Holidaysuites.be

Holidaysuites.be verhuurt vakantieverblijven aan de Belgische en Noord-Franse kust, en ook in Belgisch Limburg. Specifiek zijn hun bestemmingen: Blankenberge, De Panne, Bray-Dunes, Oye-Plage, Equihen-Plage (Hardelot) en Hengelhoef.
 

Ze verhuren vakantie-appartementen en villa’s van 2 tot 8 personen. Deze zijn steeds uitgerust met een keuken, badkamer en alles wat nodig is om uw vakantie aangenaam te maken. In Blankenberge, Equihen en Bray-dunes hebben ze verblijven met zeezicht.

De aankomst dag is vrij te kiezen, en ook de duurtijd van het verblijf is flexibel. Verblijven bij hen kan voor minimum 1 nacht (buiten vakanties, in schoolvakanties zijn dit minimum twee nachten), tot een maximum van 30 nachten.

Ze werken met een stuk vaste huur per nacht en een stuk (gedeeltelijk variabel per persoon) supplementen (schoonmaak, lakens, energie- en toeristentoeslag). Op de website krijgen bezoekers wel altijd meteen de beste prijs te zien, inclusief lopende kortingen. Deze prijs is dan ook meteen de totaal prijs van huur en supplementen, er komen tijdens het boeken geen extra kosten meer bij.

Loyaltypartner-ID
589000594

Kun je jouw aankoop niet vinden bij Holidaysuites.be?

* De Benefits zijn afhankelijk van de gekochte producten en van de Partner. De informatie over de Benefits op deze website is daarom zonder garantie.