Holidaysuites.be

Cashback & Shopping Points bij Holidaysuites.be

  • 1% + 1 Op jouw aankoopbedrag (netto)
  • Je ontvangt Cashback en Shopping Points die proportioneel verdeeld worden vanaf de eerste cent. Het gespecificeerde aantal SP komt overeen met een aankoop van 100 EUR.
  • Accepteert Online Shopping

Voorwaarden bij Holidaysuites.be

Bij deze Loyalty Partner wordt jouw voordeel gebaseerd op de netto waarde (excl. BTW) van jouw aankoop, aangezien dat de standaard is voor deze Loyalty Partner.

Belangrijk!
Zorg er voordat u gaat winkelen voor, dat uw browser de correcte cookie-instellingen heeft. Alle overige informatie over het onderwerp onlineshoppen vindt u in onze FAQ !

Over Holidaysuites.be

Holidaysuites.be verhuurt vakantieverblijven aan de Belgische en Noord-Franse kust, en ook in Belgisch Limburg. Specifiek zijn hun bestemmingen: Blankenberge, De Panne, Bray-Dunes, Oye-Plage, Equihen-Plage (Hardelot) en Hengelhoef.
 

Ze verhuren vakantie-appartementen en villa’s van 2 tot 8 personen. Deze zijn steeds uitgerust met een keuken, badkamer en alles wat nodig is om uw vakantie aangenaam te maken. In Blankenberge, Equihen en Bray-dunes hebben ze verblijven met zeezicht.

De aankomst dag is vrij te kiezen, en ook de duurtijd van het verblijf is flexibel. Verblijven bij hen kan voor minimum 1 nacht (buiten vakanties, in schoolvakanties zijn dit minimum twee nachten), tot een maximum van 30 nachten.

Ze werken met een stuk vaste huur per nacht en een stuk (gedeeltelijk variabel per persoon) supplementen (schoonmaak, lakens, energie- en toeristentoeslag). Op de website krijgen bezoekers wel altijd meteen de beste prijs te zien, inclusief lopende kortingen. Deze prijs is dan ook meteen de totaal prijs van huur en supplementen, er komen tijdens het boeken geen extra kosten meer bij.

Loyaltypartner-ID
589000594

Kun je jouw aankoop niet vinden bij Holidaysuites.be?

* De Benefits zijn afhankelijk van de gekochte producten en van de Partner. De informatie over de Benefits op deze website is daarom zonder garantie.