JD Sports.be

Je Benefits bij JD Sports.be

  • 2% Cashback + 8% Op jouw aankoopbedrag (netto)
  • Accepteert
    Online Shopping

Voorwaarden bij JD Sports.be

Bij deze Loyalty Partner wordt jouw voordeel gebaseerd op de netto waarde (excl. BTW) van jouw aankoop, aangezien dat de standaard is voor deze Loyalty Partner.

Over JD Sports.be

JD Sports.be maakt deel van JD Group uit. JD is de meest toonaangevende detailhandelaar in modieuze sport- en casual kleding en sneakers in het Verenigd Koninkrijk en Ierland. 

JD combineert wereldwijd erkende merken zoals Nike en adidas met sterke eigen merken zoals Supply & Demand, McKenzie, Carbrini en Pink Soda Sport.

JD dringt nu ook dieper door in de Europese markt, met winkels in Nederland, Frankrijk, Duitsland, Spanje, Italië, België, Denemarken & Zweden. De stap naar Azië is ook gezet met een eerste winkel in Maleisië. De onderneming maakt onderdeel uit van de JD Sports Fashion PLC en kan rekenen op alle sterkte en ondersteuning die een vooraanstaande modegroep als deze te bieden heeft.

Loyaltypartner-ID
589000545

Kun je jouw aankoop niet vinden bij JD Sports.be?

* De Benefits zijn afhankelijk van de gekochte producten en van de Partner. De informatie over de Benefits op deze website is daarom zonder garantie.