Eurogifts.be

Je Benefits bij Eurogifts.be

  • 1% Cashback + 8% Op jouw aankoopbedrag (netto)
  • Accepteert
    Online Shopping

Voorwaarden bij Eurogifts.be

Bij deze Loyalty Partner wordt jouw voordeel gebaseerd op de netto waarde (excl. BTW) van jouw aankoop, aangezien dat de standaard is voor deze Loyalty Partner.

Over Eurogifts.be

Meer dan 40 jaar ervaring en 40.000 tevreden klanten per jaar geeft EuroGifts de unieke expertise om u het perfecte gepersonaliseerde relatiegeschenk of promotieartikel aan te bieden. Onze kwalitatieve inhouse afwerking, zoals bedrukken, graveren of borduren garandeert bovendien een snelle levering en tevreden contacten.  

Momenteel telt onze catalogus meer dan 3.000 unieke relatiegeschenken, gadgets en promotieartikelen met meer dan 15.000 variaties. Van kledij in alle maten en kleuren, tot een groot aanbod pennen, USB-sticks en aanstekers. Zo bent u zeker dat u vindt wat u zoekt. Bij elk van die gadgets en relatiegeschenken verzorgen wij persoonlijk de bedrukking, gravure of borduring. Een methode die gegarandeerd kwaliteit en snelle levertijden oplevert. Vraag maar aan alle tevreden klanten die hun mening achterlieten op onze site.

Loyaltypartner-ID
589000524

Kun je jouw aankoop niet vinden bij Eurogifts.be ?

* De Benefits zijn afhankelijk van de gekochte producten en van de Partner. De informatie over de Benefits op deze website is daarom zonder garantie.