Casecompany.paris

Je Benefits bij Casecompany.paris

  • 3,5% Cashback + 6% Op jouw aankoopbedrag (netto)
  • Accepteert
    Online Shopping

Voorwaarden bij Casecompany.paris

Bij deze Loyalty Partner wordt jouw voordeel gebaseerd op de netto waarde (excl. BTW) van jouw aankoop, aangezien dat de standaard is voor deze Loyalty Partner.

Belangrijk!
Om er zeker van te zijn dat je aankoop goed wordt geregistreerd, moet je altijd van tevoren op de knop "Nu online shoppen" klikken om de gewenste online shop te openen. Aankopen kunnen alleen via de browserversie van de online winkel worden geregistreerd en niet via de desbetreffende app. Gebruik alleen kortingscodes die je via onze website hebt ontvangen. Zorg ervoor dat je browser de juiste cookie-instellingen heeft voordat je gaat shoppen. Alle andere belangrijke informatie over online shoppen vind je in de FAQ's.

Over Casecompany.paris

CaseCompany produit des coques pour smartphone et des housses pour laptops. 

Qui plus est, CaseCompany les produit pour vous selon votre propre goût! Créez votre coque avec notre logiciel online et faites une coque unique. Pas envie de la créer vous-même? Choisissez une design tendance dans nos collections exclusives.  

 

Loyaltypartner-ID
589000465

Kun je jouw aankoop niet vinden bij Casecompany.paris?

* De Benefits zijn afhankelijk van de gekochte producten en van de Partner. De informatie over de Benefits op deze website is daarom zonder garantie.