Uwfotocadeau.be

Je Benefits bij Uwfotocadeau.be

  • 1% Cashback + 8% Op jouw aankoopbedrag (netto)
  • Accepteert
    Online Shopping

Voorwaarden bij Uwfotocadeau.be

Bij deze Loyalty Partner wordt jouw voordeel gebaseerd op de netto waarde (excl. BTW) van jouw aankoop, aangezien dat de standaard is voor deze Loyalty Partner.

Belangrijk!
Om er zeker van te zijn dat je aankoop goed wordt geregistreerd, moet je altijd van tevoren op de knop "Nu online shoppen" klikken om de gewenste online shop te openen. Aankopen kunnen alleen via de browserversie van de online winkel worden geregistreerd en niet via de desbetreffende app. Gebruik alleen kortingscodes die je via onze website hebt ontvangen. Zorg ervoor dat je browser de juiste cookie-instellingen heeft voordat je gaat shoppen. Alle andere belangrijke informatie over online shoppen vind je in de FAQ's.

Over Uwfotocadeau.be

Uwfotocadeau.be is specialist in de productie en levering van alle soorten afbeeldingen op canvas, doek en posters.

U kan eigen foto's en afbeeldingen eenvoudig uploaden en bestellen als poster of canvas doek. Uwfotocadeau.be biedt ook de mogelijkheid om beroemde werken van oude meesters geprint op doek te bestellen.

In de kunstcollectie bevinden zich werken van meesters als Vincent van Gogh, Leonardo da Vinci en Claude Monet. Met gebruikmaking van hedendaagse geavanceerde printtechnieken brengt Uwfotocadeau.be de werken van deze schilders voor het grote publiek tot leven. Ook hedendaagse meesters bieden reproducties aan via Uwfotocadeau.be. 

Loyaltypartner-ID
589000453

Kun je jouw aankoop niet vinden bij Uwfotocadeau.be?

* De Benefits zijn afhankelijk van de gekochte producten en van de Partner. De informatie over de Benefits op deze website is daarom zonder garantie.