Cashback & Shopping Points bij Bongo.be

  • 5% + 1 Op jouw aankoopbedrag (netto)
  • Je ontvangt Cashback en Shopping Points die proportioneel verdeeld worden vanaf de eerste cent. Het gespecificeerde aantal SP komt overeen met een aankoop van 100 EUR.
  • Accepteert Online Shopping

Voorwaarden bij Bongo.be

!! Let op: bij deze online partner zijn aankopen via “Bongo voor bedrijven” uitgesloten van vergoedingen! Bij deze partner vormt de nettowaarde van uw aankoop de basis voor de berekening van uw vergoeding. Dit is de standaard vergoedingswijze. Bij deze Loyalty Partner wordt jouw voordeel gebaseerd op de netto waarde (excl. BTW) van jouw aankoop, aangezien dat de standaard is voor deze Loyalty Partner.

Belangrijk!
Zorg er voordat u gaat winkelen voor, dat uw browser de correcte cookie-instellingen heeft. Alle overige informatie over het onderwerp onlineshoppen vindt u in onze FAQ !

Over Bongo.be

Met Bongo kies je voor originele belevenisbonnen met unieke ervaringen, dicht bij huis of even verder weg. Als schenker kies je het thema van de belevenisbon. De ontvanger bepaalt welk arrangement hij/zij kiest uit dat thema. Je kan ondertussen kiezen uit meer dan 50 thema's.

Loyaltypartner-ID
589000429

Kun je jouw aankoop niet vinden bij Bongo.be?

* De Benefits zijn afhankelijk van de gekochte producten en van de Partner. De informatie over de Benefits op deze website is daarom zonder garantie.