Belvilla.be

Je Benefits bij Belvilla.be

  • 1% Cashback + 6% Op jouw aankoopbedrag (netto)
  • Accepteert
    Online Shopping

Voorwaarden bij Belvilla.be

Let op: de voordelen gelden niet voor Giftcards. Bij deze Loyalty Partner wordt jouw voordeel gebaseerd op de netto waarde (excl. BTW) van jouw aankoop, aangezien dat de standaard is voor deze Loyalty Partner.

Over Belvilla.be

Belvilla heeft een verrassend en breed aanbod van unieke vakantiehuizen voor de zomervakantie, een weekendje weg of een weekje wintersport.  Er is altijd een Belvilla die u een onvergetelijke vakantie bezorgt.

Het aanbod bestaat uit ruim 27.000 vakantiehuizen in 24 , voornamelijk Europese, landen. Unieke vakantiehuizen met regiotypische kenmerken op mooie locaties, of dit nu aan de kust, hoog in de bergen of centraal in het stadscentrum is. Bijvoorbeeld authentieke landhuizen met zwembad in Frankrijk, bijzondere agriturismo’s in Toscane, stoere chalets in de Alpen of grote huizen in de Ardennen. Voor een gezin, met z'n twee of voor een grote groep. U vindt ze op de mooiste plekjes, zodat er genoeg te doen en te ontdekken is voor iedereen! Belvilla blijft continue op zoek naar nieuwe huizen en nieuwe bestemmingen die passen bij de wensen van hun klanten.

Een Belvilla geeft u de vrijheid om te ontbijten in pyjama of nachtenlange gesprekken te voeren zonder op de sluitingstijd van de bar te hoeven letten. Met lokale ingrediënten maakt u de heerlijkste gerechten en in het privézwembad neemt u een ontspannen duik wanneer u dat wilt. Kortom, alle privacy in uw tijdelijke thuis!  En dit vlakbij de lokale bevolking, zodat u de sfeer van de regio of dorp kunt opsnuiven. De huiseigenaar of beheerder is discreet ter plaatse uw aanspreekpunt en geeft graag speciale tips over de omgeving. 

Loyaltypartner-ID
589000425

Kun je jouw aankoop niet vinden bij Belvilla.be?

* De Benefits zijn afhankelijk van de gekochte producten en van de Partner. De informatie over de Benefits op deze website is daarom zonder garantie.