Under Armour.be

Je Benefits bij Under Armour.be

  • 2,5% Cashback + 8% Op jouw aankoopbedrag (netto)
  • Accepteert
    Online Shopping

Voorwaarden bij Under Armour.be

Bij deze Loyalty Partner wordt jouw voordeel gebaseerd op de netto waarde (excl. BTW) van jouw aankoop, aangezien dat de standaard is voor deze Loyalty Partner.

Over Under Armour.be

Under Armour is toonaangevend op het gebied van sportkleding, schoenen en accessoires. De producten van Under Armour worden wereldwijd verkocht en door sporters van alle niveaus gedragen, van kinderen tot professionele sporters, op sportvelden over de hele wereld.  De missie van het bedrijf is om alle sporters beter te laten presteren door passie, design en het voortdurend streven naar innovatie.

Under Armour sponsort verschillende sporters, zoals Stephen Curry, Leigh Halfpenny, Georges St-Pierre, Jamie Roberts, Lindsey Vonn, Jordan Spieth, Michael Phelps, Gisele Bundchen en Tom Brady.  Under Armour is al de officiële leverancier van de tenues voor Tottenham Hotspur, Clermont Rugby en het nationale Rugby team van Wales. Daarbij sponsort UnderArmour ook het nationale ski-team van Oostenrijk.

Under Armour heeft een breed en op elk seizoen afgestemd productassortiment voor heren, dames en kinderen.  Klanten kopen HeatGear® om koel en droog te blijven bij warm weer, ColdGear® om warm te blijven als het koud is en kiezen voor AllSeasonGear® bij gematigde temperaturen.  Het bedrijf gebruikt deze technologieën voor verschillende productlijnen:

Men’s Sports– American football, honkbal, basketbal, voetbal, golf, hardlopen, rugby, trainen
Women’s Sports– basketbal, voetbal, golf, hardlopen, fitness, trainen
Boys’ Sports– ijshockey, trainen, basketbal, golf, hardlopen, voetbal, honkbal
Wedstrijden – Tough Mudder
Milieuvriendelijke producten – UA Catalyst-collectie


Nieuwe productinnovaties zijn onder meer:

CHARGED COTTON®– droogt vijf keer zo snel als normaal katoen
coldblack®– houdt de hitte van de zon tegen
UA Tech™– lichtgewicht stof voelt zacht en natuurlijk aan, voor ongeëvenaard comfort

Loyaltypartner-ID
589000362

Kun je jouw aankoop niet vinden bij Under Armour.be?

* De Benefits zijn afhankelijk van de gekochte producten en van de Partner. De informatie over de Benefits op deze website is daarom zonder garantie.