Inktwereld.be

Je Benefits bij Inktwereld.be

  • 1% Cashback + 8% Op jouw aankoopbedrag (netto)
  • Accepteert
    Online Shopping

Voorwaarden bij Inktwereld.be

Bij deze Loyalty Partner wordt jouw voordeel gebaseerd op de netto waarde (excl. BTW) van jouw aankoop, aangezien dat de standaard is voor deze Loyalty Partner.

Over Inktwereld.be

Inktwereld.be levert diverse produkten op het gebied van printersupplies. Zij levert zowel originele als compatible inkt en toner voor bijna alle inkjet- en laserprinters, tegen zeer scherpe prijzen. Meer dan 4000 artikelen zijn uit voorraad leverbaar.

Zowel voor de particulier als voor uw bedrijf is inktwereld.be een goede partner. Tevens heeft de hobby- of profesionele fotograaf ruime keuze uit diverse soorten Fine Art papers op rollen en vellen, van o.a. merken zoals Epson, Hahnemuhle, Ilford, INNOVA, Olmec en 3P Textiles.

Inktwereld.be heeft zich door haar uitgebreide sortering van inkt, printmateriaal en gebruiksvriendelijke website ontwikkeld tot één van de snelst groeiende inktwinkels van Nederland.

Doordat zij uit voorraad levert kan ze de slogan 'voor 16.00 uur besteld, morgen in huis', dan ook zeker waar maken. Op alle produkten wordt 100% kwaliteitsgarantie geboden. Inktwereld.be is officieel dealer van Injet One Compatible cartridges en is aangesloten bij het Webshop Keurmerk.

Betalingsmogelijkheden:

- IDEAL
- Automatische incasso
- Paypal
- Overboeking
- Mastercard
- Visa

Loyaltypartner-ID
589000259

Kun je jouw aankoop niet vinden bij Inktwereld.be?

* De Benefits zijn afhankelijk van de gekochte producten en van de Partner. De informatie over de Benefits op deze website is daarom zonder garantie.