Hondenbed.be

Je Benefits bij Hondenbed.be

  • 4% Cashback Deal* Nu 4% in plaats van 1% Cashback Geldig van 27/03/2024 tot 30/04/2024
  • * Met een Cashback Deal kun je je Shopping Points inwisselen in ruil voor meer Cashback. Daarvoor moet je voldoende Shopping Points in je myWorld-account hebben, die bij myWorld worden ingewisseld voor de Cashback Deal.Je Shopping Points worden dan automatisch van je myWorld-account afgetrokken.

  • Accepteert
    Online Shopping

Voorwaarden bij Hondenbed.be

Bij deze Loyalty Partner wordt jouw voordeel gebaseerd op de netto waarde (excl. BTW) van jouw aankoop, aangezien dat de standaard is voor deze Loyalty Partner.

Over Hondenbed.be

Dog's Companion® bestaat sinds 1994. Via de webshop hondenbed.be worden kwalitatief hoogwaardige hondenbedden aangeboden.


Beschrijving:Het Dog's Companion® hondenbed bestaat uit een binnenbed gevuld met kleine polystyreen parels, die de unieke eigenschap bezitten de warmte te reflecteren. Ook vormt het hondenbed zich naar het lichaam. Deze combinatie maakt het hondenbed onweerstaanbaar voor iedere hond! Verkrijgbaar in verschillende afmetingen en diverse kleuren; van klassieke Schotse tartans tot aardetinten en trendy uni-kleuren.Voordelen:

- Ruime keuze uit betalingsmogelijkheden: Bancontact/Mister Cash, creditcards en vooruitbetaling

- Geen verzendkosten bij besteding van minimaal 125 euro 

Loyaltypartner-ID
589000254

Kun je jouw aankoop niet vinden bij Hondenbed.be?

* De Benefits zijn afhankelijk van de gekochte producten en van de Partner. De informatie over de Benefits op deze website is daarom zonder garantie.