Hondenbed.be

Cashback & Shopping Points bij Hondenbed.be

  • 2% + 1 Op jouw aankoopbedrag (netto)
  • Je ontvangt Cashback en Shopping Points die proportioneel verdeeld worden vanaf de eerste cent. Het gespecificeerde aantal SP komt overeen met een aankoop van 100 EUR.
  • Accepteert Online Shopping

Voorwaarden bij Hondenbed.be

Bij deze Loyalty Partner wordt jouw voordeel gebaseerd op de netto waarde (excl. BTW) van jouw aankoop, aangezien dat de standaard is voor deze Loyalty Partner.

Belangrijk!
Zorg er voordat u gaat winkelen voor, dat uw browser de correcte cookie-instellingen heeft. Alle overige informatie over het onderwerp onlineshoppen vindt u in onze FAQ !

Over Hondenbed.be

Dog's Companion® bestaat sinds 1994. Via de webshop hondenbed.be worden kwalitatief hoogwaardige hondenbedden aangeboden.


Beschrijving:



Het Dog's Companion® hondenbed bestaat uit een binnenbed gevuld met kleine polystyreen parels, die de unieke eigenschap bezitten de warmte te reflecteren. Ook vormt het hondenbed zich naar het lichaam. Deze combinatie maakt het hondenbed onweerstaanbaar voor iedere hond! Verkrijgbaar in verschillende afmetingen en diverse kleuren; van klassieke Schotse tartans tot aardetinten en trendy uni-kleuren.



Voordelen:

- Ruime keuze uit betalingsmogelijkheden: Bancontact/Mister Cash, creditcards en vooruitbetaling

- Geen verzendkosten bij besteding van minimaal 125 euro 

Loyaltypartner-ID
589000254

Kun je jouw aankoop niet vinden bij Hondenbed.be?

* De Benefits zijn afhankelijk van de gekochte producten en van de Partner. De informatie over de Benefits op deze website is daarom zonder garantie.