DeKoffieboon.be

Cashback & Shopping Points bij DeKoffieboon.be

  • 2% + 1 Op jouw aankoopbedrag (netto)
  • Je ontvangt Cashback en Shopping Points die proportioneel verdeeld worden vanaf de eerste cent. Het gespecificeerde aantal SP komt overeen met een aankoop van 100 EUR.
  • Accepteert Online Shopping

Voorwaarden bij DeKoffieboon.be

Houd er rekening mee dat er alleen vergoedingen kunnen worden gegeven voor de eerste bestelling en als u nog geen lid bent van Koffieboon. Er worden geen vergoedingen gegeven voor eventuele volgende bestellingen.
Bij deze Loyalty Partner wordt jouw voordeel gebaseerd op de netto waarde (excl. BTW) van jouw aankoop, aangezien dat de standaard is voor deze Loyalty Partner.

Belangrijk!
Zorg er voordat u gaat winkelen voor, dat uw browser de correcte cookie-instellingen heeft. Alle overige informatie over het onderwerp onlineshoppen vindt u in onze FAQ !

Over DeKoffieboon.be

De webshop richt zich voornamelijk op de verkoop van koffiebonen van diverse bekende nationale en internationale merken. Buiten koffiebonen is er ook een beperkt gamma aan gemalen koffie, koffiepads, koffiekoekjes, Thee,…

Van het merk Kimbo zijn we het goedkoopst in de benelux !

Er is gratis verzending vanaf 99€.

Loyaltypartner-ID
589000245

Kun je jouw aankoop niet vinden bij DeKoffieboon.be?

* De Benefits zijn afhankelijk van de gekochte producten en van de Partner. De informatie over de Benefits op deze website is daarom zonder garantie.