Bellewaerde.be

Je Benefits bij Bellewaerde.be

  • 1% Cashback + 5% Op jouw aankoopbedrag (netto)
  • Accepteert
    Online Shopping

Voorwaarden bij Bellewaerde.be

Bij deze Loyalty Partner wordt jouw voordeel gebaseerd op de netto waarde (excl. BTW) van jouw aankoop, aangezien dat de standaard is voor deze Loyalty Partner.

Over Bellewaerde.be

Beleef plezier op dezelfde manier! Welkom in Bellewaerde!

Bellewaerde is een pret- en dierenpark in Ieper. Bellewaerde is een dag met de hele familie vol plezier, avontuur en spectaculaire ontdekkingen in een  overweldigende natuur. Nergens anders vinden jullie zulke zalige familieattracties die jullie doen daveren van plezier. Bellewaerde is nog zoveel meer: jullie leren er ook honderden dieren van dichtbij kennen in een authentieke omgeving. Klaar voor een dag die jullie nóóit meer vergeten ?

Beleef samen sensationeel veel plezier

Stap binnen in Bellewaerde en de pret begint meteen. In KidsPark worden de grootste dromen van de allerkleinsten werkelijkheid. Durvers in de familie deinzen niet terug voor een spannende duik op de splash van de Niagara en de allerdappersten trotseren de adembenemende coaster, Huracan. Met tientallen attracties midden in het groen beleven jullie samen het ene avontuur na het andere.

Sta oog in oog met meer dan 300 exotische dieren

Superleuk én leerzaam: in Bellewaerde sta je echt middenin de natuur.  Want Bellewaerde is ook de thuis van leeuwen, tijgers, apen, olifanten,,… De Afrikaanse savanne zal jullie verbazen, want van zo dichtbij zien jullie zebra’s en giraffen zelden ! Tijdens deze bijzondere belevenis maken jullie kennis met de mooiste, verbazingwekkendste en leerrijkste natuur.

Bellewaerde - Meenseweg 497 - 8902 Ieper


Loyaltypartner-ID
589000154

Kun je jouw aankoop niet vinden bij Bellewaerde.be?

* De Benefits zijn afhankelijk van de gekochte producten en van de Partner. De informatie over de Benefits op deze website is daarom zonder garantie.