Hotels.com

Je Benefits bij Hotels.com

  • 1% Cashback + 6% Op jouw aankoopbedrag (netto)
  • Accepteert
    Online Shopping

Voorwaarden bij Hotels.com

Boekingen met tegoedboncodes kunnen niet in aanmerking worden genomen. Er worden geen voordelen gegeven op Pakket Deals.

Hou er rekening mee dat bij deze Online Partner een melding over een niet geregistreerde aankoop uitsluitend binnen 14 dagen na de besteldatum mogelijk is.

Let op: bij deze loyaltypartner ontvangt u geen ledenvoordeel op groepsboekingen.

Let op: bij deze handelaar worden de transacties pas bevestigd na afloop van uw verblijf. In sommige gevallen kan de bevestiging van uw boeking, en het uitkeren van de hieruit resulterende ledenvoordelen, tot 365 dagen na boekingsdatum duren. Bij deze Loyalty Partner wordt jouw voordeel gebaseerd op de netto waarde (excl. BTW) van jouw aankoop, aangezien dat de standaard is voor deze Loyalty Partner.

Belangrijk!
Om er zeker van te zijn dat je aankoop goed wordt geregistreerd, moet je altijd van tevoren op de knop "Nu online shoppen" klikken om de gewenste online shop te openen. Aankopen kunnen alleen via de browserversie van de online winkel worden geregistreerd en niet via de desbetreffende app. Gebruik alleen kortingscodes die je via onze website hebt ontvangen. Zorg ervoor dat je browser de juiste cookie-instellingen heeft voordat je gaat shoppen. Alle andere belangrijke informatie over online shoppen vind je in de FAQ's.

Over Hotels.com

Hotels.com is een toonaangevende leverancier van wereldwijde hotelaccommodatie en biedt reserverings diensten aan via een eigen netwerk van lokale websites en callcenters.

Hotels.com biedt reizigers een van de ruimste keuzes aan hotels aan op het net, met inbegrip van zowel onafhankelijke hotels en grote ketens als self-catering in meer dan 100.000 woningen over de hele wereld. Het bedrijf biedt een one-stop shopping oplossing voor hotel prijs, voorzieningen en beschikbaarheid en is ook gespecialiseerd in het aanbieden van accommodatie tijdens uitverkochte periodes.

Loyaltypartner-ID
589000151

Kun je jouw aankoop niet vinden bij Hotels.com?

* De Benefits zijn afhankelijk van de gekochte producten en van de Partner. De informatie over de Benefits op deze website is daarom zonder garantie.