Cashback & Shopping Points bij Nike.be

  • 1% + 1 per 100 EUR Aankoop
  • Accepteert Online Shopping

Voorwaarden bij Nike.be


De ledenvoordelen zijn niet geldig op Apple watch, cadeaukaarten, het merk Jordan en wetsuits. Bij deze Loyalty Partner wordt jouw voordeel gebaseerd op de netto waarde (excl. BTW) van jouw aankoop, aangezien dat de standaard is voor deze Loyalty Partner.

Belangrijk!
Zorg er voordat u gaat winkelen voor, dat uw browser de correcte cookie-instellingen heeft. Alle overige informatie over het onderwerp onlineshoppen vindt u in onze FAQ !

Over Nike.be

Nike is actief in meer dan 160 landen over de hele wereld en één van de meest bekende merken voor sportschoenen, sportkleding en sportbenodigdheden.

De unieke aantrekkingskracht van NIKEiD: The Custom Advantage

Met NIKEiD kunt u de Nike-producten zelf configureren en ontwerpt u volledig unieke producten. NIKEiD-bestellingen worden op maat gemaakt geheel naar uw wensen – u kiest de kleur en het materiaal en u voegt uw eigen iD-tag in. U kunt kiezen uit verschillende breedtes, zolen, en andere maten om ervoor te zorgen dat uw NIKEiD-product perfect zal passen. Binnen 4 tot 6 weken zal het product met uw eigen ontwerp direct aan huis geleverd worden.

Loyaltypartner-ID
589000124

Kun je jouw aankoop niet vinden bij Nike.be?

* De shopvoordelen zijn afhankelijk van de gekochte producten en de Loyalty Partner. Alle informatie hierover op deze website is daarom zonder garantie.