Je Benefits bij GROUPON

  • 5% Cashback Deal* Nu 5% in plaats van 1,5% Cashback Geldig van 7/05/2024 tot 30/05/2024
  • * Met een Cashback Deal kun je je Shopping Points inwisselen in ruil voor meer Cashback. Daarvoor moet je voldoende Shopping Points in je myWorld-account hebben, die bij myWorld worden ingewisseld voor de Cashback Deal.Je Shopping Points worden dan automatisch van je myWorld-account afgetrokken.

  • Accepteert
    Online Shopping

Voorwaarden bij GROUPON

Hou er rekening mee dat bij deze Loyalty Partner een melding over een niet geregistreerde aankoop uitsluitend binnen 4 weken na de besteldatum mogelijk is.

Er worden geen ledenvoordelen gegeven op de categorieën Goede Doelen/Promotioneel, Giftcards en Electronics. Bij deze Loyalty Partner wordt jouw voordeel gebaseerd op de netto waarde (excl. BTW) van jouw aankoop, aangezien dat de standaard is voor deze Loyalty Partner.

Over GROUPON

Groupon is de uitvinder van social-buying. Groupon biedt iedere dag unieke deals aan op het gebied van vrije tijd, wellness, beauty, restaurants, sport, reizen en nog veel meer! De deals veranderen dagelijks en de kortingen kunnen oplopen tot wel 70%! Groupon is het snelst groeiende bedrijf te wereld, heeft inmiddels 165 miljoen leden in 52 landen.

Loyaltypartner-ID
589000116

Kun je jouw aankoop niet vinden bij GROUPON?

* De Benefits zijn afhankelijk van de gekochte producten en van de Partner. De informatie over de Benefits op deze website is daarom zonder garantie.