Autobandenmarkt.be

Je Benefits bij Autobandenmarkt.be

  • 1% Cashback + 8% Op jouw aankoopbedrag (netto)
  • Accepteert
    Online Shopping

Voorwaarden bij Autobandenmarkt.be

Bij deze Loyalty Partner wordt jouw voordeel gebaseerd op de netto waarde (excl. BTW) van jouw aankoop, aangezien dat de standaard is voor deze Loyalty Partner.

Belangrijk!
Om er zeker van te zijn dat je aankoop goed wordt geregistreerd, moet je altijd van tevoren op de knop "Nu online shoppen" klikken om de gewenste online shop te openen. Aankopen kunnen alleen via de browserversie van de online winkel worden geregistreerd en niet via de desbetreffende app. Gebruik alleen kortingscodes die je via onze website hebt ontvangen. Zorg ervoor dat je browser de juiste cookie-instellingen heeft voordat je gaat shoppen. Alle andere belangrijke informatie over online shoppen vind je in de FAQ's.

Over Autobandenmarkt.be

De grootste Europese online- banden korting winkel met meer dan 14.000 montage partners en meer dan 25 winkels.

Op autobandenmarkt.be vindt u meer dan alleen zomerbanden en winterbanden. In ons groot assortiment banden hebben we ook: het hele jaar banden, off-road-banden, lichte vrachtwagen banden, Runflat-banden, vrachtwagenbanden, speciale / tractorbanden en motorbanden.

Naast al het bovenstaande, kunt u ook een enorm scala aan accessoires vinden, zoals motorolie en onderdelen, sneeuwkettingen en katalysatoren.

Loyaltypartner-ID
589000039

Kun je jouw aankoop niet vinden bij Autobandenmarkt.be?

* De Benefits zijn afhankelijk van de gekochte producten en van de Partner. De informatie over de Benefits op deze website is daarom zonder garantie.