Autobandenmarkt.be

Cashback & Shopping Points bij Autobandenmarkt.be

  • 1% + 1 Op jouw aankoopbedrag (netto)
  • Je ontvangt Cashback en Shopping Points die proportioneel verdeeld worden vanaf de eerste cent. Het gespecificeerde aantal SP komt overeen met een aankoop van 100 EUR.
  • Accepteert Online Shopping

Voorwaarden bij Autobandenmarkt.be

Bij deze Loyalty Partner wordt jouw voordeel gebaseerd op de netto waarde (excl. BTW) van jouw aankoop, aangezien dat de standaard is voor deze Loyalty Partner.

Belangrijk!
Zorg er voordat u gaat winkelen voor, dat uw browser de correcte cookie-instellingen heeft. Alle overige informatie over het onderwerp onlineshoppen vindt u in onze FAQ !

Over Autobandenmarkt.be

De grootste Europese online- banden korting winkel met meer dan 14.000 montage partners en meer dan 25 winkels.

Op autobandenmarkt.be vindt u meer dan alleen zomerbanden en winterbanden. In ons groot assortiment banden hebben we ook: het hele jaar banden, off-road-banden, lichte vrachtwagen banden, Runflat-banden, vrachtwagenbanden, speciale / tractorbanden en motorbanden.

Naast al het bovenstaande, kunt u ook een enorm scala aan accessoires vinden, zoals motorolie en onderdelen, sneeuwkettingen en katalysatoren.

Loyaltypartner-ID
589000039

Kun je jouw aankoop niet vinden bij Autobandenmarkt.be?

* De Benefits zijn afhankelijk van de gekochte producten en van de Partner. De informatie over de Benefits op deze website is daarom zonder garantie.