Autobandenmarkt.be

Je Benefits bij Autobandenmarkt.be

  • 2% Cashback Deal* Nu 2% in plaats van 1% Cashback Geldig van 1/04/2024 tot 30/04/2024
  • * Met een Cashback Deal kun je je Shopping Points inwisselen in ruil voor meer Cashback. Daarvoor moet je voldoende Shopping Points in je myWorld-account hebben, die bij myWorld worden ingewisseld voor de Cashback Deal.Je Shopping Points worden dan automatisch van je myWorld-account afgetrokken.

  • Accepteert
    Online Shopping

Voorwaarden bij Autobandenmarkt.be

Bij deze Loyalty Partner wordt jouw voordeel gebaseerd op de netto waarde (excl. BTW) van jouw aankoop, aangezien dat de standaard is voor deze Loyalty Partner.

Over Autobandenmarkt.be

De grootste Europese online- banden korting winkel met meer dan 14.000 montage partners en meer dan 25 winkels.

Op autobandenmarkt.be vindt u meer dan alleen zomerbanden en winterbanden. In ons groot assortiment banden hebben we ook: het hele jaar banden, off-road-banden, lichte vrachtwagen banden, Runflat-banden, vrachtwagenbanden, speciale / tractorbanden en motorbanden.

Naast al het bovenstaande, kunt u ook een enorm scala aan accessoires vinden, zoals motorolie en onderdelen, sneeuwkettingen en katalysatoren.

Loyaltypartner-ID
589000039

Kun je jouw aankoop niet vinden bij Autobandenmarkt.be?

* De Benefits zijn afhankelijk van de gekochte producten en van de Partner. De informatie over de Benefits op deze website is daarom zonder garantie.